Der er mange overvejelser som du skal tage stilling til når du skal købe nye vinduer og døre. En af de største overvejelser er om det skal være træ eller træ/alu. Måske oplever du også det?

Træ

For mange er det et naturligt valg at vælge træ på baggrund af træ kan holde sig sundt og smukt i rigtig mange år, HVIS du behandler dem regelmæssigt.
Træ er et organisk materiale som får påvirkning fra solen stråler som yderligere udfordrer malingen, så for at bevare træets flotte og spændstige udseende anbefales det at du tjekker/behandler dine trævinduer hvert år, fx hvert forår for at se om elementet trænger til en tur med malerpenslen eller om de kan vente et år.

Træ/alu

Er et naturligt valg til dig som ikke ønsker at gå og vedligeholde dine vinduer, da de har en hårdfør klimaskærm af aluminium som indvendigt ligner et alm. trævindue men udvendigt et flot og elegant vindue som stort set er vedligeholdelsesfrit.
En stor fordel ved træ/alu er at vedligeholdelsesomkostningerne er minimale (du sparer omkostningerne på maling, pensler, stiger, stillads osv.)
Jeg håber at dette opslag har givet dig et bedre indblik på om du skal vælge træ eller træ/alu

Lad os kontakte dig og snakke om mulighederne for nye vinduer og døre

All

Choose File