Invi

Invi fra Kastrup Vinduet er alt det lys, du har brug for, uden besværet. Invi er et næsten rammeløst vindue med et tyndt design og smarte funktioner. Glasset har et af branchens bedste energiværdier. Og fordi den lukker mere lys ind end andre vinduer, giver den en smuk udsigt uden at gå på kompromis med energieffektiviteten.

INVI – 3-lags glas

INVI-glasfront med 3-lags glas

Plast

Har du brug for et nyt vindue der er indadgående? Stop med at lede! Kastrup Vinduet Standard+ serie er perfekt til både den budgetbevidste og den designbevidste. Den har et elegant design, høj kvalitet og en perfekt balance mellem sikkerhed og ventilation. Med sin overkommelige pris er der ikke noget bedre tidspunkt at anskaffe sig et vindue.

Plast – natur-3-lags

Plast – standard+ 70mm 3-lags

Plast – standard+ 120mm 3-lags

Fyrretræ

Vi skaber vinduer, der udtrykker dansk design kombineret med materialers kvalitet og fokus på detaljer. Med fyrretræsvinduer fra Kastrup vinduer får du et klassisk vindue, i et moderne design.

Fyrretræ – Indadgående vendefals-vinduer i samme stilart som Natur

Fyrretræ – Miljø 3-lags

Fyrretræ – Natur med softline kehling indvendigt på 3-lags glas.

Mahogni træ

Med Kastrups hårdttræsvinduer får du et vindue, der er smukt, praktisk, slidstærkt og har en høj miljøprofil. Ja, du betaler flere penge på forhånd, men fordi vores vinduer er bygget til at holde lige så længe som dit hus, vil omkostningerne på lang sigt være lavere end for andre typer vinduer.

Mahagoni – Indadgående vendefals-vinduer i samme stilart som Natur.

Mahagoni – Miljø med en klassisk afrundet profilering indvendigt

Mahagoni – Natur med softline kehling indvendigt på 3-lags glas.

Kultur træ/alu

Kastrup møblers Kultur-serie er det bedste fra to verdener. Vores nye linje kombinerer fordelene ved vores Nature-serie med muligheden for en designkombination af fyrretræ, hårdttræ og aluminium. Kastrup Kultur-serien har et eksklusivt design med en moderne kant. Du kan selv samle dine møbler, eller vi kan lave det for dig efter din smag.

Kultur – indadgående vendefals

Kultur – Softline kehling indvendigt på 2-lags og 3-lags glas3-lags glas

Natur træ/alu

Kastrup vinduer Natur-serie er en kombination af de nyeste teknologier og lækkert dansk design. Vinduerne er lavet af både træ og aluminium, hvilket gør dem lettere og slankere, end du nogensinde har set før. Natur-serien er desuden designet til at bruge mindre energi og give et bedre indeklima.

Natur 2-lags glas

Natur 3-lags glas

Natur – indadgående vendefals

Standard træ/alu

Når det kommer til at lede efter et vinduessystem, der passer problemfrit ind i ethvert rum, er Standard Series svaret. Kastrup Vinduet er stolte af at kunne tilbyde et af de mest elegante indadvendte vinduessystemer på markedet, med en lav karmhøjde for at gøre udsynet indefra endnu bedre. Med sit enkle design og en slank aluminiumsprofil er vores vinduessystem perfekt til ethvert rum i dit hjem.

Standard 3-lags glas