Hos KRONE står vi stolte op hver dag for at skabe solidt interiør og iøjnefaldende facader i ærlige materialer. Fra skovens rå træ, der bliver savet, slebet, samlet og behandlet i vores baghave. For at blive pakket og leveret på byggepladsens knitrende grus, hvor vinduet, når det er monteret, bliver forvandlet fra et byggemateriale til en hyggekrog, en hel væg eller arkitektoniske silhuetter. Vi mener nemlig, at et vindue er mere end glas og ramme – det er en mulighed. En mulighed for at skabe særpræget arkitektur. For at bringe inde ud og ude ind. For at bryde rammerne for vinduets klassiske funktioner. Det er nemlig i mødet mellem funktion og æstetik, at vi skaber løsninger, der giver mening og glæde hver dag – år efter år. Hos KRONE tilbyder vi en bred palet af muligheder, sorter og formater, og vi stræber hver dag efter at give mest mulig frihed og fleksibilitet – uanset om det er på tegnestuen, på byggepladsen eller hjemme i stuen

Krone Energy

Fremtidssikrede træ/alu vinduer og døre fra KRONE tilbyder dig vedligeholdelsesfrihed, en bred vifte af designmuligheder og ekstraordinær holdbarhed. Vinduernes indre trædel kan tilpasses med den ønskede overfladebehandling, mens den ydre del er beskyttet af en aluminiumsskærm, der forlænger levetiden.

Vælg mellem et rigt udvalg af farver til den udvendige aluminiumsdel og forskellige hårdttræssorter, og lad dig inspirere af vores referencer for at finde den perfekte løsning, der passer til din bolig.

KRONE Energy er officielt optaget i databasen for byggeprodukter, der opfylder kravene til Svanemærket byggeri.

Få totaløkonomiske fordele med KRONEs træ/alu vinduer, der er kendetegnet ved lav vedligeholdelse og energiklasse A-mærkning. Disse vinduer og døre med tre-lags glas sikrer en effektiv varmebalance i din bygning, hvilket resulterer i betydelige besparelser på varmeregningen og et forbedret indeklima. Udskiftning til energieffektive træ/alu vinduer fra KRONE vil typisk medføre store økonomiske besparelser.

Vælg mellem et bredt udvalg af farver og træprofiler, herunder den klassiske Almue-profil eller den moderne Softline-profil, der passer perfekt til din stil.

Få en gratis opmåling