Hos KRONE står vi stolte op hver dag for at skabe solidt interiør og iøjnefaldende facader i ærlige materialer. Fra skovens rå træ, der bliver savet, slebet, samlet og behandlet i vores baghave. For at blive pakket og leveret på byggepladsens knitrende grus, hvor vinduet, når det er monteret, bliver forvandlet fra et byggemateriale til en hyggekrog, en hel væg eller arkitektoniske silhuetter. Vi mener nemlig, at et vindue er mere end glas og ramme – det er en mulighed. En mulighed for at skabe særpræget arkitektur. For at bringe inde ud og ude ind. For at bryde rammerne for vinduets klassiske funktioner. Det er nemlig i mødet mellem funktion og æstetik, at vi skaber løsninger, der giver mening og glæde hver dag – år efter år. Hos KRONE tilbyder vi en bred palet af muligheder, sorter og formater, og vi stræber hver dag efter at give mest mulig frihed og fleksibilitet – uanset om det er på tegnestuen, på byggepladsen eller hjemme i stuen

Facadedøre

Oplev vores eksklusive serie af facadedøre, KRONE ENTRY, der er skabt til at give din indgang en unik og imponerende udstråling. Disse facadedøre er fremstillet i førsteklasses materialer og findes i flere forskellige hårdtræssorter samt med en eksklusiv alubeklædning, der giver et sofistikeret udtryk.

Vi tilbyder et bredt udvalg af design og størrelser, så du kan finde den perfekte facadedør, der matcher din personlige smag og din boligs arkitektoniske stil. Uanset om du foretrækker en karm i samme materiale som døren eller en kombination af træ/alu karm, giver vores fleksible designmuligheder dig friheden til at skræddersy dit indgangsparti præcis som du ønsker det. Lad din facadedør harmonere smukt med resten af dine vinduer og døre og skab en sammenhængende og stilfuld indgang til dit hjem.

WOOD HORIZONTAL

En smuk og stilfuld facade dør, udført i hårdttræ med vandret beklædning. Vælg din foretrukne træsort og bestem højden på den vandrette beklædning, som vist her i egetræ.

WOOD STRAIGHT

En elegant og klassisk træfinerpladedør, der udstråler tidløshed og skønhed. Vores døre kan tilpasses i flere træsorter og størrelser. Her præsenteres en egetræsdør som et eksempel på mulighederne.

WOOD VERTICAL

En imponerende og stilfuld facadedør, der præsenterer sig med lodret beklædning. Her illustreres døren med egetræ. Denne pragtfulde facadedør er udført med 40 mm V-spor i egefinér, hvilket giver døren en fortryllende finish.

Få en gratis opmåling