Hos KRONE står vi stolte op hver dag for at skabe solidt interiør og iøjnefaldende facader i ærlige materialer. Fra skovens rå træ, der bliver savet, slebet, samlet og behandlet i vores baghave. For at blive pakket og leveret på byggepladsens knitrende grus, hvor vinduet, når det er monteret, bliver forvandlet fra et byggemateriale til en hyggekrog, en hel væg eller arkitektoniske silhuetter. Vi mener nemlig, at et vindue er mere end glas og ramme – det er en mulighed. En mulighed for at skabe særpræget arkitektur. For at bringe inde ud og ude ind. For at bryde rammerne for vinduets klassiske funktioner. Det er nemlig i mødet mellem funktion og æstetik, at vi skaber løsninger, der giver mening og glæde hver dag – år efter år. Hos KRONE tilbyder vi en bred palet af muligheder, sorter og formater, og vi stræber hver dag efter at give mest mulig frihed og fleksibilitet – uanset om det er på tegnestuen, på byggepladsen eller hjemme i stuen

Krone fyrretræ

Ved KRONE prioriterer vi altid brugen af kernetræ, en afgørende faktor for at skabe vinduer af høj kvalitet. Vores fyrretræsvinduer indeholder hele 90 procent kernetræ, hentet fra langsomt voksende fyrretræer i europæiske skove. Disse fyrretræsvinduer og yderdøre udstråler en klassisk og tidløs æstetik, der passer perfekt til enhver boligstil.

KRONE Fyr er officielt optaget i databasen over byggeprodukter, der opfylder kravene til Svanemærket byggeri.

Miljøvenlige tiltag

Vi lægger stor vægt på miljøvenlige metoder hos KRONE, og brugen af kernetræ eliminerer behovet for den miljøskadelige vacuum-imprægnering. I stedet anvender vi den mest miljøvenlige overfladebehandling, kendt som 2 ØKO, som vi har opnået speciel tilladelse til flere år tilbage.

Ensartet kvalitet

For at sikre en ensartet overflade og undgå misfarvninger fjerner vi knaster i træet og har testet forskellige metoder for at opnå den optimale tykkelse af malingsfilmen, hvilket garanterer ekstrem ensartethed og maksimal holdbarhed. Vælger du KRONE vinduer og døre, kan du derfor være sikker på at få produkter af høj kvalitet.

Farvemuligheder

Når du vælger fyrretræsvinduer og døre fra os, behøver du ikke begrænse dig til traditionelle sort-hvide farver. Vores vinduer og yderdøre kan males i et bredt spektrum af RAL farver, så du altid kan finde den perfekte farve, der matcher dit byggeri og dine præferencer. Udforsk vores farvevalg her for at finde inspiration og muligheder.

Få en gratis opmåling