En facade foldedør repræsenterer en avanceret løsning, der skiller sig ud fra almindelige vinduer og døre. Valget af materiale spiller en afgørende rolle for holdbarhed og funktionalitet under varierende vejrforhold. Vigtige faktorer inkluderer tæthed, indbrudssikkerhed og isoleringsevne. Træ/alu, fyrretræ eller andre "softwood" materialer har begrænsninger, især når det kommer til foldedøre. Fyrretræ kan absorbere op til 30% fugt, hvilket fører til dimensionelle ændringer og potentielle problemer med dørbladene i karmen. Lacuna benytter i stedet hårdttræ med høj stabilitet og minimal fugtabsorption. Dette sikrer længere holdbarhed, pålidelig funktion året rundt og kræver minimal vedligeholdelse. Træoverfladen tillader også farveskift efter behov og tilbyder forbedret isolering. Dokumentation for tæthed, indbrudssikkerhed og isoleringsevne er afgørende. Lacuna har opnået troværdig dokumentation fra Dansk Teknologisk Institut. Med en Lacuna Foldedør får du ikke den billigste løsning, men sandsynligvis en af de bedste på markedet. Vores døre er produceret på specialfabrikker i Danmark og fremstillet af FSC-certificeret hårdttræ for optimal stabilitet. Vi undgår fyrretræsbaserede løsninger, da de ikke lever op til vores standarder for holdbarhed og funktionalitet. Vores foldedøre er designet med rustfrit stål hængsler og greb for holdbarhed. Malet i flere ultratynde lag for langvarig finish. Farver kan tilpasses for at matche husets eksisterende træ/alu døre og vinduer. Vi er certificeret i henhold til den europæiske indbrudsstandard EN 1628/29 og har bestået tæthedstest på mere end 1200 Pa, hvilket sikrer høj sikkerhed og isolationsevne. Lacuna foldedøre tilbydes i forskellige modeller og træsorter og leveres med en enestående 10 års garanti på fabrikations- og materialefejl. Kontakt os i dag for at opgradere din facade med en Lacuna Foldedør!

Lacuna indadgående foldedøre

Livskvalitet på fin altan

En indadgående foldedør er en ideel løsning, når du har en lille altan eller en fransk altan. Med denne type dør får du en stor åbning ud til din altan, samtidig med at døren ikke optager plads på altanen. Dette giver dig mulighed for at maksimere udnyttelsen af dit udendørsområde, samtidig med at altanen og naturen smelter sammen med køkkenalrummet eller stuen, hvilket får hele lejligheden og altanen til at virke større. URBAN® er tæthedstestet på Teknologisk Institut og er testet til at modstå mere end orkans styrke (1.200 Pa).

 

URBAN® tilbydes også i en variant kaldet Lacuna URBAN® French, som har et integreret glasværn specielt designet til franske altaner.

Få en gratis opmåling