Hos KRONE står vi stolte op hver dag for at skabe solidt interiør og iøjnefaldende facader i ærlige materialer. Fra skovens rå træ, der bliver savet, slebet, samlet og behandlet i vores baghave. For at blive pakket og leveret på byggepladsens knitrende grus, hvor vinduet, når det er monteret, bliver forvandlet fra et byggemateriale til en hyggekrog, en hel væg eller arkitektoniske silhuetter. Vi mener nemlig, at et vindue er mere end glas og ramme – det er en mulighed. En mulighed for at skabe særpræget arkitektur. For at bringe inde ud og ude ind. For at bryde rammerne for vinduets klassiske funktioner. Det er nemlig i mødet mellem funktion og æstetik, at vi skaber løsninger, der giver mening og glæde hver dag – år efter år. Hos KRONE tilbyder vi en bred palet af muligheder, sorter og formater, og vi stræber hver dag efter at give mest mulig frihed og fleksibilitet – uanset om det er på tegnestuen, på byggepladsen eller hjemme i stuen

Krone View

Få de mest slanke aluprofiler på markedet med vores seneste træ/alu vindue, KRONE View®. Med kun 30 mm karmbredde er dette vindue skræddersyet til arkitektur, hvor naturligt lys, uhindret udsigt og stilfuldt design er afgørende faktorer.

KRONE View® er konstrueret med et 10 mm fremspring, der tilfører vinduet en elegant og luftig effekt.

Med træ/alu vinduer og yderdøre fra KRONE oplever du også en bred vifte af designmuligheder. Den indvendige del af vinduet er fremstillet af valgfrit træ, der kan tilpasses din bygnings stil med den ønskede overfladebehandling. Udvendigt beskyttes træet af en aluminiumsskærm, hvilket sikrer vinduernes langvarige holdbarhed.

Vi tilbyder et omfattende udvalg af farver til den udvendige aluminiumsdel samt et bredt udvalg af hårdttræ. Find inspiration i vores referencer, og udforsk de forskellige farver og overfladebehandlinger her.

KRONE View er registreret i databasen for byggeprodukter, hvilket gør det egnet til Svanemærket byggeri.

Høj energieffektivitet

Træ/alu vinduer og døre i KRONE View® har en kerne af kompositmateriale, der er fremstillet af genbrugsplast. Dette kompositmateriale bryder kuldebroen, reducerer varmetabet og skaber højere temperaturer omkring glasets kanter. Samtidig minimeres risikoen for indvendig kondens betydeligt.

Økonomiske fordele

Træ/alu vinduer fra KRONE tilbyder økonomiske fordele på lang sigt, da de kræver minimal vedligeholdelse og er klassificeret i energiklasse A. Med tre-lags glas bidrager træ/alu vinduerne til at øge varmen i bygningen, hvilket resulterer i besparelser på varmeregningen og et betydeligt forbedret indeklima. Udskiftning af ældre vinduer med energieffektive træ/alu vinduer fra KRONE vil derfor typisk medføre betydelige besparelser.

Få en gratis opmåling