Hos KRONE står vi stolte op hver dag for at skabe solidt interiør og iøjnefaldende facader i ærlige materialer. Fra skovens rå træ, der bliver savet, slebet, samlet og behandlet i vores baghave. For at blive pakket og leveret på byggepladsens knitrende grus, hvor vinduet, når det er monteret, bliver forvandlet fra et byggemateriale til en hyggekrog, en hel væg eller arkitektoniske silhuetter. Vi mener nemlig, at et vindue er mere end glas og ramme – det er en mulighed. En mulighed for at skabe særpræget arkitektur. For at bringe inde ud og ude ind. For at bryde rammerne for vinduets klassiske funktioner. Det er nemlig i mødet mellem funktion og æstetik, at vi skaber løsninger, der giver mening og glæde hver dag – år efter år. Hos KRONE tilbyder vi en bred palet af muligheder, sorter og formater, og vi stræber hver dag efter at give mest mulig frihed og fleksibilitet – uanset om det er på tegnestuen, på byggepladsen eller hjemme i stuen

Krone Coto 62

Få enestående designmæssig frihed med et træ/alu vindue fra KRONE. Den indre del af vinduet kan skræddersys med en valgfri træsort og tilpasses med den ønskede overfladebehandling, der bedst matcher din bygnings æstetik. Samtidig sikres træet på ydersiden af en holdbar aluminiumsskærm, hvilket forlænger vinduernes levetid betydeligt.

KRONE Coto 62 er officielt registreret i databasen over byggeprodukter, der opfylder kravene til Svanemærket byggeri.

Forbedret energieffektivitet

Vores vinduer har en solid kerne af kompositmateriale, der effektivt bryder kuldebroen, reducerer varmetabet og skaber optimal temperaturkontrol omkring glasets kanter. Dette bidrager markant til at minimere risikoen for indvendig kondens.

Økonomiske fordele i det lange løb

Træ/alu vinduer fra KRONE tilbyder enestående økonomiske fordele, da de kræver minimal vedligeholdelse og er klassificeret i energiklasse A. Med avanceret tre-lags glas sikrer vores vinduer, at varmetab minimeres, og at varmen i bygningen opretholdes. Dette resulterer i betydelige besparelser på varmeregningen og et forbedret indeklima.

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver til både vinduer og døre, og trædelen kan tilpasses med enten den traditionelle Almue-profil eller den moderne og elegante Softline-profil.

Få en gratis opmåling