Vi kan nu tilbyde en attraktiv og overskuelig finansiering, når du køber vinduer og døre hos os. Dette gør det endnu nemmere for dig at opgradere dit hjem. Vi tager os af alt: rådgivning og montering.

Mange mennesker ønsker finansiering ved køb leder efter måder at finansiere køb af nye vinduer eller døre på, men ikke alle banker tilbyder denne type service. Da vi er VinduesMester samarbejder vi med Resurs Bank som tilbyder finansieringsløsninger til køb af vinduer og døre i samarbejde, så du kan få dine nye vinduer eller døre på blot to minutter!

Du får en konkurrencedygtig renter og fleksible tilbagebetalingsperioder, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Finansiering

Nu tilgængelig for alle kunder tilbyder vi en attraktiv og overskuelig finansiering på vores vinduer og døre. Det gør det endnu nemmere for dig at opgradere din bolig – vi tager os af alt fra rådgivning, montering, til finansiering!

Vinduer, der sparer penge

Vi tilbyder en række energieffektive vinduer, der passer til ethvert budget eller stil. De er designet med dine behov i tankerne, maksimerer komforten og sparer penge på opvarmnings- og afkølingsomkostninger.

Øjeblikkelige godkendelser

Vi har en smart online applikation, der kan gennemføres på 2 minutter med øjeblikkelige godkendelser. Der er intet papirarbejde involveret, og vi tilbyder fleksible betalingsplaner.

Betal mindre på forhånd

Nyd fleksible betalingsplaner, der minimerer dine forudgående omkostninger. Du kan betale af på dit lån over 24, 36 eller 48 måneder, mens du sparer op til det store køb af nye vinduer eller døre.

Ingen kredittjek

Uanset hvad din kreditværdighed er, finder vi den rigtige finansieringsmulighed, der opfylder alle dine behov. Uden krav om kredittjek kan du få den finansiering, du har brug for, uden besvær!

Klik på logoet under for at komme til prisberegneren.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for rådgivning omkring finansiering af dine nye vinduer og døre

Vores mål er at gøre vores kunders drømme til virkelighed. Vi er stolte af at arbejde med professionelle partnere, der hjælper os med at gøre netop det.

Hvad venter du på?

Renovering af dit hjem med Sydkystens Vinduer er en fantastisk investering. Ansøg nu og få de bedste finansieringsmuligheder på tilbud.

Du fortjener det!

Lad dig ikke nøjes med et hjem, der ikke længere lever op til din standard. Ansøg nu og gå i gang med dine renoveringsplaner.

Låneberegner

Hvis du overvejer at renovere dit hjem, er der ikke noget bedre tidspunkt end nu! Kontakt os for mere information om vores brede vifte af finansieringsmuligheder eller brug vores praktiske realkreditberegner til at begynde at udforske, hvad du har råd til i dag!

Få en gratis opmåling