Hos KRONE står vi stolte op hver dag for at skabe solidt interiør og iøjnefaldende facader i ærlige materialer. Fra skovens rå træ, der bliver savet, slebet, samlet og behandlet i vores baghave. For at blive pakket og leveret på byggepladsens knitrende grus, hvor vinduet, når det er monteret, bliver forvandlet fra et byggemateriale til en hyggekrog, en hel væg eller arkitektoniske silhuetter. Vi mener nemlig, at et vindue er mere end glas og ramme – det er en mulighed. En mulighed for at skabe særpræget arkitektur. For at bringe inde ud og ude ind. For at bryde rammerne for vinduets klassiske funktioner. Det er nemlig i mødet mellem funktion og æstetik, at vi skaber løsninger, der giver mening og glæde hver dag – år efter år. Hos KRONE tilbyder vi en bred palet af muligheder, sorter og formater, og vi stræber hver dag efter at give mest mulig frihed og fleksibilitet – uanset om det er på tegnestuen, på byggepladsen eller hjemme i stuen

Krone skydedøre 2 og 3 fag

Med en KRONE skydedør åbner du op for en smuk fusion mellem indendørs og udendørs liv. Nyd det uhindrede udsyn og lad dagslyset strømme ind gennem den imponerende glasoverflade. Vores skydedøre fås i store størrelser, hvilket giver dig frihed til at realisere dine drømme. Selv de største skydedøre er lette og elegant at åbne og lukke.

Vi tilbyder ikke kun den traditionelle 2-fags skydedør, men som pionerer i Europa præsenterer vi også en testet og godkendt 3-fags skydedør. Med muligheden for at åbne og skyde de to døre forbi hinanden, skaber denne innovative løsning en følelse af, at hele væggen åbner sig, og inviterer naturen ind i dit hjem.

Niveaufri adgang er en prioritet for os. Alle vores 2-fags skydedøre er udstyret med et niveaufrit komposit bundtrin, der sikrer nem adgang til rummet eller terrassen. Den specielle konstruktion og bundskinne gør betjeningen let og ubesværet, selv på vores større skydedøre.

Uanset om du foretrækker træ, komposit eller aluminium, tilbyder vi skydedøre i et bredt udvalg af materialer, så du kan finde den perfekte løsning, der passer til din bolig. Vi bryder også grænserne for størrelser og tilbyder hæveskydedøre i ekstraordinære dimensioner, der afhænger af din unikke kombination af højde og bredde. Kontakt os gerne med dine behov og ønsker, så vi kan give dig professionel rådgivning og vejledning.

Få en gratis opmåling