Selvmontering eller montere vinduer selv er en populær trend i branchen, ikke kun for gør-det-selv-entusiaster. Det har nemlig mange fordele i forhold til prisen Du kan spare en masse tid og penge ved at montere dine egne vinduer og døre. Du kan også spare prisen på håndværkeren, hvis du selv vil udføre monteringen. Vi giver alle de nødvendige instruktioner og garanterer, at du får den rigtige størrelse med vores målekontrol. . Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp så kontakt os gerne eller lad os kontakte dig nederst på siden.

Selvmontering eller montere vinduer selv er en populær trend i branchen, ikke kun for gør-det-selv-entusiaster. Det har nemlig mange fordele i forhold til prisen

Du kan spare en masse tid og penge ved at montere dine egne vinduer og døre. Du kan også spare prisen på håndværkeren, hvis du selv vil udføre monteringen. Vi giver alle de nødvendige instruktioner og garanterer, at du får den rigtige størrelse med vores målekontrol. . Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp så kontakt os gerne eller lad os kontakte dig nederst på siden.

Proces

Du godkender elementerne til den aftalte pris

Vi kommer og tjek måler og giver garanti for de passer i huset.

Alle elementer bestilles først ved betalt faktura 

Så skal du bare, montere vinduer selv

Du kan også få os ud for at opmåle dine vinduer og døre for at få et tilbud, hvis du ønsker dette.

Egne lifte til montering af nye vinduer og døre

Stor besparelse på at skifte vinduer og døre.

Verden står over for en alvorlig energikrise. Den globale efterspørgsel efter energi har været støt stigende, og det vurderes, at verden vil få brug for mere end 50 % mere strøm i 2050. Det har ført til et øget fokus på vedvarende energikilder.

De seneste år er der sket meget inden for energioptimering af vinduer og døre. Producenter producerer nu vinduer med lavemissionsbelægninger for at hjælpe med at isolere mod varmeoverførsel, såvel som døre med isoleringsruder, der har termiske egenskaber. I et normalt dansk hus siver 33% af alt varmen ud gennem de gamle vinduer.

Meget af sivningen skyldes utætheder fra listerne, gamle termoruder, dårlige fuger osv.

Med de stigende energipriser er der rigtig mange penge at hente på energioptimering.

En 140 m2 villa fra 1900-1960 med  fjernvarme vil gennemsnitlig kunne få en besparelse på 7.298 kr.

Kilde: http://energiberegner.velfac.dk/step1/

Materialevalg

·         Skruemaskine med bits til karmskruer og træbor

·         Borehammer/slagboremaskine med langt murbor

·         Karmskruer

·         Afstandsklodser

·         Isolering og bagstop

·         Fugemasse og fugepistol

·         Vaterpas

·         Tommestok

Lad os kontakte dig og snakke om mulighederne for nye vinduer og døre