Alle vinduesproducenter optimerer deres vinduer så dit hus opnår et så lille varmetab som muligt, men har monteringen nogen indflydelse på tabet? Svaret er Ja... Faktisk er det typisk der hvor den største udfordring i nyere tid er. Rigtig mange tømrer ikke isolerer vinduerne korrekt, hvilket gør der er en potentiel kuldebro inde i karmen hvis fugen ikke er 100 % tæt ved montage eller hvis der kommer et lille hul over tid i fugen. Vi oplever fra mange af de vinduer vi skifter at nogen kun tilføjer en strimmel isolering og nogle vælger PU skum som ikke er godkendt brændemæssigt og yderligere opsuger det fugt med det samme fra utætte fuger og fra murværket. Kilde  Vi bruger Soudal flexifoam som er godkendt til isolering og lyddæmpning på vinduer og døre. Vi har investeret i termiske kamera som vi kan tage med ud på opmålinger og give dig et direkte svar på hvor der er potentielle kuldebroer eller om dine vinduer er monteret korrekt. Vi kan sågar fortælle dig præcis hvor din gulvvarme er placeret. Du kan booke en opmåling af dine vinduer hvor vi tager et termisk kamera med og giver dig en rapport over hvor der skal optimeres i din bolig.

Alle vinduesproducenter optimerer deres vinduer så dit hus opnår et så lille varmetab som muligt. Men har monteringen nogen indflydelse på tabet? Svaret er Ja…

Faktisk er det typisk der hvor den største udfordring i nyere tid er. Rigtig mange tømrer ikke isolerer vinduerne korrekt. Det gør at der er en potentiel kuldebro inde i karmen hvis fugen ikke er 100 % tæt. Ved montage eller hvis der kommer et lille hul over tid i fugen. Vi oplever fra mange af de vinduer vi skifter at nogen kun tilføjer en strimmel isolering og nogle vælger PU skum som ikke er godkendt brændemæssigt. Yderligere opsuger det fugt med det samme fra utætte fuger og fra murværket. Kilde

Vi bruger Soudal flexifoam som er godkendt til isolering og lyddæmpning på vinduer og døre.

Vi har investeret i termiske kamera som vi kan tage med ud på opmålinger og give dig et direkte svar på hvor der er potentielle kuldebroer eller om dine vinduer er monteret korrekt. Vi kan sågar fortælle dig præcis hvor din gulvvarme er placeret.

Du kan booke en opmåling af dine vinduer hvor vi tager et termisk kamera med og giver dig en rapport over hvor der skal optimeres i din bolig.

Lad os kontakte dig og snakke om mulighederne for nye vinduer og døre