Du har rigtig mange muligheder, når det kommer til at købe nye vinduer og døre til dit hjem. Du undrer dig måske over, hvilken der er bedst, træ eller træ/alu? Trævinduer betragtes generelt som mere traditionelle og giver et smukt, naturligt udseende. Men træ kan også blive skævt, hvis det plejes forkert. Derudover kan trævinduer kræve hyppig maling for at bevare deres udseende. Træ/aluminium er en mere overkommelig mulighed, og metallet er mere holdbart end træ. . Men du skal overveje, hvor mange gange du skal male dine vinduer, før du beslutter dig for, om træ er det værd. vinduer alu Træ For mange er det et naturligt valg at vælge træ på baggrund af træ kan holde sig sundt og smukt i rigtig mange år, HVIS du behandler dem regelmæssigt. Træ er et organisk materiale som får påvirkning fra solen stråler som yderligere udfordrer malingen, så for at bevare træets flotte og spændstige udseende anbefales det at du tjekker/behandler dine trævinduer hvert år, fx hvert forår for at se om elementet trænger til en tur med malerpenslen eller om de kan vente et år. Alternativ skal du se imod vinduer alu Træ/alu Er et naturligt valg til dig som ikke ønsker at gå og vedligeholde dine vinduer, da de har en hårdfør klimaskærm af aluminium som indvendigt ligner et alm. trævindue men udvendigt et flot og elegant vindue som stort set er vedligeholdelsesfrit. En stor fordel ved træ/alu er at vedligeholdelsesomkostningerne er minimale (du sparer omkostningerne på maling, pensler, stiger, stillads osv.) Denne type vindue kaldes også for vinduer alu Jeg håber at dette opslag har givet dig et bedre indblik på om du skal vælge træ eller træ/alu. Du er også velkommen til at kontakte os for en dialog omkring hvad du skal vælge til din bolig. Vi kan også kontakte dig hvis du udfylder nedenstående kontaktformular. Så kan vi komme forbi og se samt høre hvilke tanker du har til renoveringen af huset. 

Du har rigtig mange muligheder, når det kommer til at købe nye vinduer og døre til dit hjem. Du undrer dig måske over, hvilken der er bedst, træ eller træ/alu? Trævinduer betragtes generelt som mere traditionelle og giver et smukt, naturligt udseende. Men træ kan også blive skævt, hvis det plejes forkert. Derudover kan trævinduer kræve hyppig maling for at bevare deres udseende. Træ/aluminium er en mere overkommelig mulighed, og metallet er mere holdbart end træ. . Men du skal overveje, hvor mange gange du skal male dine vinduer, før du beslutter dig for, om træ er det værd.

vinduer alu

Træ

For mange er det et naturligt valg at vælge træ på baggrund af træ kan holde sig sundt og smukt i rigtig mange år, HVIS du behandler dem regelmæssigt.
Træ er et organisk materiale som får påvirkning fra solen stråler som yderligere udfordrer malingen, så for at bevare træets flotte og spændstige udseende anbefales det at du tjekker/behandler dine trævinduer hvert år, fx hvert forår for at se om elementet trænger til en tur med malerpenslen eller om de kan vente et år. Alternativ skal du se imod vinduer alu

Træ/alu

Er et naturligt valg til dig som ikke ønsker at gå og vedligeholde dine vinduer, da de har en hårdfør klimaskærm af aluminium som indvendigt ligner et alm. trævindue men udvendigt et flot og elegant vindue som stort set er vedligeholdelsesfrit.
En stor fordel ved træ/alu er at vedligeholdelsesomkostningerne er minimale (du sparer omkostningerne på maling, pensler, stiger, stillads osv.) Denne type vindue kaldes også for vinduer alu

Lad os kontakte dig og snakke om mulighederne for nye vinduer og døre