Byggepuljen er et dansk regerings initiativ, der skal fremme energieffektivitet og investeringer i vedvarende energi, både på bolig niveau og til erhvervsbyggeri. Byggepuljen har været en stor succes fra dag ét og har hjulpet mange virksomheder med deres energieffektivitetsmål, samtidig med at de har reduceret CO2-udledningen. Tre-trins proces til dit glædelige hjem 1. Invester i grønne forbedringer Nye vinduer med god energi Opgrader dit hjem med nye vinduer, der er særligt energieffektive. Bygningspuljen giver en tilskudsordning, der skal gøre danske huse mere klimavenlige, og det er kun én måde at gøre det på. Stor værdi for pengene Vi ved godt, at det kan virke skræmmende at investere i dit hjem, men bygningspuljerne, at du kan komme i gang med at forvandle din bolig til en overkommelig pris. Der er mange grunde til, at det er en god beslutning at opdatere Energimærket. Med det kan du øge din energieffektivitet, sænke dine regninger og bidrage til at redde vores planet. Hvordan virker det? Energimærket giver en nem og systematisk måde at vurdere en bygnings energimæssige ydeevne på. Den bedømmer bygninger på en skala fra A til G, hvor A er den mest effektive. Hvad dækker det over? Benchmarking-processen går ud på at vurdere energiforbruget af din ejendom i forhold til lignende bygninger og tage højde for aspekter som varme og ventilation eller varmtvandsforbrug. Mærket gennemgår også bygningens termiske skærm og isoleringsniveauer. Hvad er en vurdering? En rating beregnes ud fra mængden af energi, der er brugt over tolv måneder divideret med antallet af m2 opvarmet eller ventileret rum i løbet af det pågældende tidsrum. De mulige vurderinger spænder fra A (den mest effektive) til G (den mindst effektive). Hvilke andre fordele er der? Udover at det hjælper dig med at spare penge på dine regninger, hjælper valget af en effektiv byggepakke dig også med at undgå at betale for dyrere former for vedvarende energi, såsom solpaneler eller Kontakt os endelig hvis du søger sparring på dine nye vinduer Grafisk: SparEnergi

Byggepuljen er et dansk regerings initiativ, der skal fremme energieffektivitet og investeringer i vedvarende energi, både på bolig niveau og til erhvervsbyggeri.

Byggepuljen har været en stor succes fra dag ét og har hjulpet mange virksomheder med deres energieffektivitetsmål, samtidig med at de har reduceret CO2-udledningen.

Tre-trins proces til dit glædelige hjem

1. Invester i grønne forbedringer

Nye vinduer med god energi

Opgrader dit hjem med nye vinduer, der er særligt energieffektive. Bygningspuljen giver en tilskudsordning, der skal gøre danske huse mere klimavenlige, og det er kun én måde at gøre det på.

Stor værdi for pengene

Vi ved godt, at det kan virke skræmmende at investere i dit hjem, men bygningspuljerne, at du kan komme i gang med at forvandle din bolig til en overkommelig pris.

Der er mange grunde til, at det er en god beslutning at opdatere Energimærket. Med det kan du øge din energieffektivitet, sænke dine regninger og bidrage til at redde vores planet.

Hvordan virker det?

Energimærket giver en nem og systematisk måde at vurdere en bygnings energimæssige ydeevne på. Den bedømmer bygninger på en skala fra A til G, hvor A er den mest effektive.

Hvad dækker det over?

Benchmarking-processen går ud på at vurdere energiforbruget af din ejendom i forhold til lignende bygninger og tage højde for aspekter som varme og ventilation eller varmtvandsforbrug. Mærket gennemgår også bygningens termiske skærm og isoleringsniveauer.

Hvad er en vurdering?

En rating beregnes ud fra mængden af energi, der er brugt over tolv måneder divideret med antallet af m2 opvarmet eller ventileret rum i løbet af det pågældende tidsrum. De mulige vurderinger spænder fra A (den mest effektive) til G (den mindst effektive).

Hvilke andre fordele er der?

Udover at det hjælper dig med at spare penge på dine regninger, hjælper valget af en effektiv byggepakke dig også med at undgå at betale for dyrere former for vedvarende energi, såsom solpaneler eller

Kontakt os endelig hvis du søger sparring på dine nye vinduer

Grafisk: SparEnergi

Lad os kontakte dig og snakke om mulighederne for nye vinduer og døre